joi, 19 decembrie 2013

De câte ori vine Moș Crăciun?

La copiii mei a venit deja de trei ori: o dată la grădiniță, o dată la firma soției și o dată la serbarea de la cursul de dans. A mai fost văzut (de copii) de încă 2-3 ori, în diverse ipostaze.
Pe vremea mea... chiar dacă se chema Moș Gerilă! - nu îl vedeam niciodată. Să fi avut legături cu Securitatea? :)
Ce semnificație și ce mister mai are Moș Crăciun pentru copiii de astăzi? În afară de excesul de dulciuri care, da, îi face fericiți? (și grași)
De câte ori poate veni Moș Crăciun?
Răspuns: de câte ori poate să îl trimită firma de moși.

10 comentarii:

  1. Ha-ha! Trebuie sa fie un Mos cu totul special ala care vine in fiecare zi la tine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. "De câte ori vine Moș Crăciun?" Niciodata.
    De ce? Pentru ca e o jigodie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu la ce faci sau faceti aluzie... Bafta luni la Godot! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmmm
    De ce luni si nu duminica? De ce la Godot si nu la teatrul de Arta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuze, atata vreme cat postezi anonim eu nu am de unde sa stiu cine esti si la ce anume faci referire. Eu stiu de spectacolul de la Godot, nu stiu ce se intampla la Teatrul de Arta. Chestie de marketing :D. Imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi cer scuze ca v-am indus in eroare cu anonimatul meu! Numai ca dumneavoastra ati spus ca stiti la ce fac eu aluzie!

    RăspundețiȘtergere
  7. si Apropo..poate vine totusi Mos Craciun diseara la Godot..si-ti fura mireasa:)
    merci si pentru urare "Bafta luni la Godot! ;)" bafta la gasirea locatiei?, bafta la gasirea biletelor? sau bafta la ce?
    legat de postatul anonim...m-am chinuit sa postez altfel...dar nu-mi iese

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai... urarea cu Godot a fost în primul comentariu și mi-am cerut o dată scuze pentru confuzie - de ce insiști? Nu știu de ce nu poți să postezi cu identitate, dar uite că alții au reușit să o facă. Iar dacă nu, există și opțiunea să îți scrii numele la sfârșitul postării.
    Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt Tara Omar, locuiesc în prezent în Belarus. Sunt văduvă în acest moment cu patru copii și eram blocat într-o situație financiară din cauza pandemiei mondiale și trebuia să mă refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar vrea Dumnezeu, mi s-a prezentat unui om al lui Dumnezeu un ofițer de împrumut care lucrează cu un grup de investitori care sunt dispuși să finanțeze orice proiect la o rată de 2%, în schimb, dl Benjamin Lee mi-a acordat un împrumut de 150.000,00 USD și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la obținerea unui împrumut fără stres, fără verificare de credit, fără semnatar cu o rată a dobânzii de doar 2% și cu planuri și program de rambursare mai bune, vă rugăm să o contactați pe doamna Benjamin Lee (247officedept@gmail.com). El nu știe că fac asta, dar sunt atât de fericit acum și am decis să le spun oamenilor mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin intermediul aplicației sale whats: + 1-989-394-3740. .

    RăspundețiȘtergere